2019 İLAHİYAT VE SAĞLIK ALANINDA LİSANS TAMAMLAMA PROGRAMLARI KAYITLARI HK.
08.08.2019

Üniversitemize İlahiyat ve Sağlık Alanında Lisans Tamamlama ile yerleşen öğrenciler  için;

Kayıt Belgeleri:

• 2 Adet Fotoğraf
  • Nufus Cüzdanı Fotokopisi
  • Önlisans Diploması Aslı ve Fotokopisi (aslı kontrol edildikten sonra geri verilecek)
  • Yerleştirme Sonuç Belgesinin internet çıktısı
  • Transkript
  • Ders İçerikleri
  • 1997 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için Askerlik şubesinden veya e-devlet üzerinden alacakları askerlik durum belgesi.

E-kayıt Tarihleri : 07-15 Ağustos 2019

Kayıt Tarihi         : 19-23 Ağustos 2019

Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin aşağıdaki numara alma linkini tıklayarak öğrenci numarası ve şifrelerini alıp, doldurulması istenen belgeleri doldurmaları gerekmektedir.

Numara almak kayıt oldu anlamına gelmemektedir. her öğrenci e-kayıt veya üniversitemize belirtilen tarihlerde kayıt işlemini gerçekleştirmek zorundadır.

NUMARA ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

İLAHİYAT PROGRAMINA KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLER HAZIRLIK MUAFİYET SINAVINA GİRECEKLERLERDİR. SINAV TARİHİ BU SAYFA ÜZERİNDEN İLAN EDİLECEKTİR.

TRANKRİPT VE DERS İÇERİKLERİ DİLEKÇE İLE BİRLİKTE İLGİLİ FAKÜLTEYE DERS MUAFİYET BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİDİR.

Kayıt Adresi: Meşelik Yerleşkesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Odunpazarı / ESKİŞEHİR