2019-2020 ÖĞRETİM YILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KOŞULLARI VE TARİHLERİ
26.04.2019

Başvuru Şekli: İnternet üzerinden ygbf.ogu.edu.tr adresinden online olarak ön başvuru alınacaktır, ön başvuru sonrasında başvuru formunuzun çıktısı ile gerekli diğer evrakların Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Meşelik Yerleşkesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na posta/kargo veya elden 29 Temmuz 2019 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar ulaştırılması gerekmektedir. Evrakları belirtilen sürede daire başkanlığımıza ulaşmayan başvurular (ön başvuru yapmış olunsa da) değerlendirmeye alınmayacaktır.

Sivrihisar Meslek Yüksekokulu başvurusu için belgeler (Eskişehir Cd. No:140 Sivrihisar, ESKİŞEHİR) adresine gönderilecek veya elden teslim edilecektir.

Tıp Fakültesine yapılan başvurular belirtilen tarihler arasında elden teslim edilecek, posta/kargo yoluyla başvurular kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU KOŞULLARI VE AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ.

YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ. (Başvuru tarihlerinde sayfa güncellenecektir)

KONTENJANLAR BELİRLENDİĞİNDE BU SAYFADA İLAN EDİLECEKTİR.