Üniversitemize Yeni Kayıt Olan Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Dikkatine (Zorunlu Hazırlık Sınavı Hk.)
28.12.2020

-Zorunlu Hazırlık Muafiyet Sınavı Hakkında Bilgilendirme-

“Karşılaştırmalı Edebiyat (Fransızca/Almanca),  Uluslararası İlişkiler, Elektrik-Elektronik Mühendisliği,   Makine Mühendisliği,   Bilgisayar Mühendisliği,  Mimarlık  ve İngilizce Öğretmenliği” bölümlerinden birinde HAZIRLIK SINIFI olarak kayıtlı olan öğrencilerden, Zorunlu Hazırlık Muafiyet sınavına girmek isteyenlerin linke tıklayarak, açıklamaları dikkatli bir şekilde okumaları ve sınav başvurularını yapmaları gerekmektedir.

**Zorunlu Hazırlık Muafiyet Sınavı online olarak 06/01/2021 tarihinde yapılacaktır.

** Zorunlu Hazırlık Muafiyet Sınavı ile ilgili sorularınız için ydyo@ogu.edu.tr e-mail adresi ile iletişime geçebilirsiniz.