ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ ŞİFREMİ UNUTTUM YENİ ŞİFRE İŞLEMLERİ
26.02.2021

OGUBS öğrenci giriş sayfasına Şifremi Unuttum sekmesine tıklandığında gelen sayfada öğrencinin T.C. No, Öğrenci No ve OGUBS de kayıtlı cep telefon numarasını girmesi istenir. Bu bilgiler OGUBS deki veriler ile aynı ise; Öğrencinin şifresi güncellenir ve bu yeni şifre öğrencinin kayıtlı cep telefonuna kısa mesaj olarak iletilir.

Öğrencilerin sistemde kayıtlı cep telefonlarının güncel olması gerekmektedir. Sistemde kayıtlı cep telefon numarası olmayan ya da yanlış-eski telefon numarası kayıtlı olan öğrenciler bu özelliği kullanamazlar.

Sistemde kayıtlı öğrenci cep telefonu güncellemesi  öğrencinin kendisi tarafından yapılabilir.

Öğrenci: OGUBS Öğrenci web sayfasında E-Posta/Cep No Değiştirme bağlantısından yapılabilir.