TR | EN
OFFİCE 365 PROGRAMI Hk.
2.03.2023

Office 365; Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access (Publisher ve Access yalnızca PC'de kullanılabilir) gibi ekstra ücrete tabi uygulamaları içeren bir aboneliktir. Bu uygulamalar, PC, Mac, iPad, iPhone, Android tablet ve Android telefon dahil, birden çok cihaza yüklenebilir. Office 365, 1 TB OneDrive depolama alanı, ayda 60 Skype dakikası ve Microsoft sohbet ve telefon desteği gibi hizmetler de içerir. Abone olduğunuzda, uygulamaların en son sürümlerine sahip olursunuz ve güncelleştirmeleri anında otomatik olarak alırsınız. Diğer ofis programları içinde bulunan tüm özellikler güncel haliyle Office 365’ te mevcuttur. Üyelik koşulu “edu.tr” uzantılı eposta adresi ile giriş yapmaktır.

Giriş için ilgili link : office.com

Öğrencilerimiz için kullanıcı adı:  ogu uzantılı öğrenci e-posta adresidir.

öğrencinumarası@ogu.edu.tr , (Sadece Office 365 giriş için yazılacak olup, öğrencilerin e-postaları öğrencinumarası@ogrenci.ogu.edu.tr olarak kullanılmaya devam edilecektir.

Portal Office Parolası: e-postanıza gelen paroladır.

öğrenci eposta adresinin ilk parolası TC Kimlik numarasıdır. Bu parola ile giriş yapamıyor veya ogu uzantılı öğrenci e-posta adresinizin parolasını bilmiyorsanız aşağıda yazılmış olan bağlantıdan konu ile ilgili çağrı oluşturmanız gerekmektedir:

https://destek.ogu.edu.tr

destek sistemine giriş için

Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası

Parola : Netyetki parolanız ile aynıdır