TR | EN
2024 Sağlık Lisans Tamamlama Yerleştirme Sonuçları
7.10.2024

2024 Sağlık Lisans Tamamlama Yerleştirme Sonuçları

2024 Sağlık Lisans Tamamlama yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Sonuç öğrenmek için tıklayınız.

Yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların elektronik kayıt işlemleri 8-10 Ekim 2024 (23:59) tarihleri arasında,

Üniversitelerde kayıt işlemleri ise 8-15 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Bu süreler içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlama​yan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

Yerleşen adaylardan önlisans öğrenimlerini yurtdışında tamamlayanların kayıt işlemleri üniversite tarafından alınacak olup, elektronik kayıt yapmayacaklardır.

E-kayıt kayıt işlemini tamamlayan öğrencilerin Üniversitemize kayıtlarla ilgili olarak gelmelerine veya herhangi bir belge getirmelerine gerek yoktur. E-devlet üzerinden kayıt yaptıktan sonra, https://ogubs1.ogu.edu.tr/Giris.aspx adresinde yer alan “Yeni Öğrenci Kaydı (ÖSYM)” linkine tıklayıp gerekli alanları doldurarak Öğrenci Numarası, Şifresi ve Uzaktan Eğitim için kullanacakları E-posta bilgilerini alabileceklerdir.

 

E-KAYIT YAPTIRAMAYACAK ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMİ

E-devlet üzerinden e-kayıt işlemini yapamayan adayların kayıt işlemi Üniversitemizde 08-15 EKİM 2024 tarihlerinde aşağıda yer alan adreste yapılacaktır.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Meşelik Kampüsü Büyükdere Mah. Prof. Dr. Nabi AVCI Bulvarı No:4 26040 Odunpazarı – ESKİŞEHİR

E-KAYIT YAPTIRAMAYIP, ÜNİVERSİTEMİZE GELEREK KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARIN KAYIT BELGELERİ

Ön Lisans diplomasının aslı ve fotokopisi (veya yeni tarihli mezuniyet belgesi ve fotokopisi), (Belgelerin aslı görüldükten sonra fotokopisi ile kayıt yapılacaktır.)
Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası’nı gösteren kimlik belgesinin aslı ve fotokopisi,
3 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf,

YABANCI DİL MUAFİYET SINAVI

Zorunlu Hazırlık Yeterlilik Sınavı hakkında Yabancı Diller Yüksekokulu internet sayfasında ( https://ydyo.ogu.edu.tr/ ) sınav ile ilgili bilgilendirme yapılacaktır.

MUAFİYET İŞLEMLERİ

Daha önce alınan derslerin muafiyet işlemleri için transkript ve ders içerikleri ile birlikte ilgili Fakülteye müracaat edilmesi gerekmektedir.