2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KURUMLARARASI (GNO) YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI
26.08.2024

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

SANAT TASARIM FAKÜLTESİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

DİŞ HEKİMLİĞİ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

DİŞ HEKİMLİĞİ KOMİSYON KARARI İÇİN TIKLAYINIZ.

EĞİTİM FAKÜLTESİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

İLAHİYAT FAKÜLTESİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

HUKUK FAKÜLTESİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

ZİRAAT FAKÜLTESİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

TURİZM FAKÜLTESİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

FEN FAKÜLTESİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

İNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

ÇİFTELER MESLEK YÜKSEKOKULU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

YATAY GEÇİŞ İŞLEMLERİNDE ÖĞRETİM KURUMU DEĞİŞİKLİĞİ E- DEVLET ÜZERİNDEN BİLDİRİLDİĞİ TAKDİRDE KYK ‘YA DİLEKÇE YAZMA VE BELGE GÖNDERİLMESİNE GEREK YOKTUR.

Kayıtlar 27-28-29 Ağustos 2024 tarihlerinde Esogü Kongre ve Kültür Merkezi binasında  SAAT 09:00-16:30 arasında aşağıdaki belgeler ile birlikte yüz yüze gerçekleştirilecektir.

KESİN KAYITTA İSTENECEK BELGELER:

1. Transkript (öğrencinin ayrılacağı kurumdan aldığı dersleri, kredileri, notları, başarı ortalamasını gösterir belge, e-devlet üzerinden alınan transkript), (100 üzerinden en az 65, 4 üzerinden en az 2,5 genel not ortalaması)
  2. Öğrenimi süresince disiplin cezası almadığına dair belge (Transkriptte yer almıyorsa ayrıca belge düzenlenecektir.)
  3. ÖSYS Yerleştirme belgesi, (Bulunduğu bölüme yerleştirildiğine dair belge)
  4. Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik Elektronik, Bilgisayar, Uçak ve Makine Mühendisliği, Mimarlık Bölümleri ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümlerine, Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Programına başvuracak öğrencilerin “Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Dil Öğretim ve Sınav Yönergesi”nde belirtilen hazırlık sınıfı muafiyet koşullarını taşıdıklarına ilişkin belge, bu belge yoksa hazırlık muafiyet sınavına girerek başarılı olmaları gerekmektedir.
  5. İkinci öğretimden birinci öğretime başvuran öğrencilerden %10 belgesi,
  6. Kayıtlı olduğu Üniversiteden alınacak yatay geçişine engel olmadığına dair belge,
  7. Başarılı olunan derslerin intibakı için bu derslerin içerikleri ( Üniversitelerin web sayfalarından alınacak ders içerikleri kabul edilecektir.)

KURUMLAR ARASI (GENEL NOT ORTALAMASINA GÖRE) YATAY GEÇİŞ TAKVİMİ

Kesin Kayıt Tarihleri        27-28-29 Ağustos 2024