TR | EN
2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EK MADDE-1 MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI
26.08.2024

EK MADDE I MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

TIP FAKÜLTESİ SONUÇLARI VE AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYINIZ.

YATAY GEÇİŞ İŞLEMLERİNDE ÖĞRETİM KURUMU DEĞİŞİKLİĞİ E- DEVLET ÜZERİNDEN BİLDİRİLDİĞİ TAKDİRDE KYK ‘YA DİLEKÇE YAZMA VE BELGE GÖNDERİLMESİNE GEREK YOKTUR.

Kayıtlar 2-6 Eylül 2024 tarihlerinde Kongre ve Kültür Merkezi Binasında SAAT 09:00-16:30 arasında aşağıdaki belgeler ile birlikte yüz yüze gerçekleştirilecektir.

KESİN KAYITTA İSTENECEK BELGELER:

1. ÖSYS/YKS/ DGS Sonuç Belgesi,
  2. ÖSYS/YKS/ DGS Yerleştirme Belgesi, (Bulunduğu bölüme yerleştirildiğine dair belge)
  3. Transkript (öğrencinin ayrılacağı kurumdan aldığı dersleri, kredileri, notları, başarı ortalamasını gösterir belge, e-Devlet üzerinden alınabilir.)
  4. İlahiyat Fakültesi hariç diğer zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfı olan programlara başvuracak öğrencilerin, varsa “Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Dil Öğretim ve Sınav Yönergesi”nde belirtilen hazırlık sınıfı muafiyet koşullarını taşıdıklarına ilişkin belge,
  5. Daha önce Merkezi Yerleştirme Puanına göre yatay geçiş yapmadığına dair Üniversitesinden alınan belge.
  6. Kayıtlı olduğu Üniversiteden yatay geçişine engel olmadığına dair belge

EK MADDE-1 YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ TAKVİMİ